19.09.11

Несебр, Болгарія (Несебър)

Несебр — невеличке, затишне містечко на півдні Болгарії. Несебр спокійний і врівноважений, складається враження ніби час тут зупинився.
Самі місцеві жителі живуть неспішно і з усмішкою.

Містечко приязне до туристів, чисте і охайне, з лагідним морем і теплим сонцем.
В Несебр ми приїхали на початку вересня, наприкінці сезону, коли потік туристів дещо зменшився. Тут можна зустріти багато німців, болгарів (які сюди приїжджають на літо, і відпочивати, і працювати), українців і росіян.

Щодо ресторанчиків - хочу відмітити Tony Gigi (Тоні Джіджі, на вулиці Ізгрев 19 в новому місті, з найкращим видом на місто і чудовою кухнею. Тут завжди свіжа риба і прекрасний персонал, побільше такого б в Києві. Наступного разу обов'язково завітаю туди знову. В ресторана чудова літня веранда, з якого відкривається незабутній вид на море. Заклад відкривається в 11 ранку.

Інший заклад який хочеться відмітити: Boulevard,
якраз по-дорозі на південний пляж. Тут можна поласувати непоганою піцою, млинцями, морозивом і дещо дешевшими ніж в Києві коктейлями (малинове Дайкірі мммм). Персонал - класний. В 9.00 уже працював.

Ще один заклад - сендвіч-бар з чудовим видом. Це Скай бар в Marina Palace (в спа- центрі, на даху готелю по вулиці Іван Вазов 24, якщо йти із старого міста на південний пляж). Тут можна підживитись сендвічами, випити коктейлі і помилуватись чудовим видом. В 9 ранку заклад був відкритий.

Ще одне цікаве місце в новому місті, по вулиці Хан Крум - міні кафешка (2 столики на вулиці поряд з фруктами) - "у Найка". Тут можна поласувати піцою за 2 лева, запиваючи її Айраном. У Найка можна також придбати магнітики і різні сувенірчики в подарунок. Хоча сувеніри мабуть краще вибирати в старому місті, де більше вибору, конкуренції і легше торгуватись.

Несебр - чудове місце для купівлі нерухомості. Тут доречі найбільша кількість заможних болгар, мільйонерів і тд. Серед Агенств нерухомості можна виділити "Аріка", яке знаходиться на першому поверсі готелю Міраж (якраз на початку південного пляжу). І головне: обовязково оглядайте нерухомість перед покупкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар