25.05.11

Що подарувати на день народження

Досить часто мучимось питанням "що подарувати на день народження" хлопцю, дівчині, другові і тд. і тп.? Окрім звичайних стандартних наборів косметичних мил, шампунів, бритв і іншого, пропоную вам свої варіанти відповідей на питання що подарувати на день народження.

Звісно, все часто обмежується фінансами. Але для деяких подарунків суми цілком прийнятні. Я пропоную дарувати людям не лише всім відомі і не завжди бажані речі, а емоції - те що запам'ятовується і дарує позитивний настрій на весь день, а то і більше. Ну і для того щоб подарувати емоцію, аж ніяк не обов'язково звертатись в дорогі і розкручені сервіси "подарунків на замовлення".Отож, щоб не "ламати голову" над питаннями що подарувати на день народження:

1. Поїздка верхи. Чому б не подарувати спілкування з чудовими граційними істотами, які навіть депресію лікують. Гарний настрій гарантовано! Для тих кому влом шукати - кінний клуб "Аргамак" на Трухановому острові (зручне розміщення: виходите на станції м.Поштова, переходите міст на острів, поворот за генделиками праворуч - 2 хв і ви там; доїзд: з Московського моста зїхати, і по острову до моста пішоходного). Цього року коштує таке задоволення 200 грн. Відкрите повітря, острів, ліс, словом файно.

2. Політ на повітряній кулі. Дороге задоволення, але людина сама собі явно таке не подарує. А емоцій - купа. Приблизна вартість на двох в Києві 8000грн, за містом (Васильків наприклад) 3500, якщо попасти на дні фестивалів - ще дешевше, взяти з собою друзів - теж дешевше з людини. Все це гарно організовують, вас забирають з певної точки і відвозять в поле ну і далі по плану. Kievballoons.com.ua - тут можна побачити розклад фестивалів, ну і замовити політ звісно, а ще ballooning-ua.com, nashare.in.ua.

3. Власний газон. А чому б і ні, досить мило. Для цього купуєте невеликий вузький ящик, землю і насіння трави. Втикаєте полоси картону в землю і "пишите" ім'я іменинника, так щоб всередину літер можна було посіяти траву. Засіваєте, регулярно поливаєте - потім або забираєте картон або присипаєте землею. Даруєте.

4. Квиток в Аквапарк на Броварах. Вартість 130-180 грн за 3 години, в залежності від пори і 210-290 на весь день. Якщо даруєте хлопцю - ідіть з ним і ви 100% весело проведете час. Якщо другові - збирайте компанію і вперед. Таке День Народження гарантовано запам'ятається.

5. Кружку або календарик з попередньо замовленим принтом. Якщо ви знаєте чим цікавиться або займається людина, цікавим подарунком стане кружка з логотипом, або малюнком.

6. Шарф + рукавички Банально, але як вихід коли потрібно щось швидко - теж підійде, як дівчатам, так і хлопцям. Сюди можна віднести і рушник, і постіль.

7. Якщо ваш друг, коханий, брат, сват захоплюється рибалкою чудовим подарунком стане ящик для риболовлі (200-300 грн), чехол для вудилищ або спінінгів (від 200 грн), коробочка для черв'яків (з дирочкою), або невеликі "блесны".

8. Більшість чоловіків навіть якщо і рідко користується любить мати набір викруток. 

9. Для родичів підійдуть набори для душу , які зараз продаються в кожному супермаркеті (60-100 грн) або набори для бриття.

10. Як більш дорогий подарунок можна розглянути якісні засоби по догляду за щкірою для чоловіків в Брокарді (brocard). Мені наприклад дуже сподобалась серія Phytomer темно синій для чоловіків. Пахне класно. Або щось від Yves Rocher. Зазвичай у  великих торгових центрах (Дрімтаун) можна знайти все в одному місці.

11. Електрочайник - якщо у вашої мами чи бабусі уже старий і підтікає. Справді зручно штука. Ціна (300-400 за хороший). Мультиварка (1000+) або пилосос.

12. Вазон. Зараз такий чудовий вибір, і фіалки, і гіацинти, і гіпеаструми.

Список подарунків буду оновлювати.

Немає коментарів:

Дописати коментар