25.06.11

Як вибрати обручки

Порція нещодавного досвіду про те як вибрати обручки.

1. Перш за все потрібно визначитись який матеріал (основа обручки) вам підходить: біле чи жовте(червоне) золото. Щоб вибрати обручки зважайте на колір прикрас, які носите зазвичай (сережки, хрестик etc із жовтого золота - значить жовте) і на побажання загалом.

2. Визначитись з загальним виглядом обручки. Класика це має бути чи з дорогоцінним камінням. Тут уже за побажаннями. Але при купівлі обручки з діамантами, її доведеться знімати щоразу як ви Миєте руки (хлорка у воді), займаєтесь хатньою роботою (щоб не стукнути і не подряпати), словом це безперечно красиво, але не зовсім комфортно. Хіба що обручку ви носитимете "на вихід".

3. Якщо ви обрали класичну обручку - міряйте, міряйте і ще раз міряйте. Заставляйте продавців показувати кожну модель, що сподобалась, різну ширину, форму і тд. І заставляйте свого нареченого теж міряти (хоча йому може все здаватись однаковим ). Різні обручки таки Відрізняються: формою (хоча всі овальні, овал може бути різним-більш випуклим, менш випуклим) і  в залежності від цього в деяких зручніше, а в деяких - ні. Тому на запевнення продавців "вся класика зручна" знайте, вся класика ніфіга не зручна. Треба міряти і пробувати різні моделі.

4. Щодо вибору розміру обручки: пам'ятайте що в літню пору, під час вагітності, і ближче до пенсії пальці  дещо товстішають. Але це легко вирішується - в ремонті ювелірних виробів (наприклад в тому ж КЮЗ на Ломоносова 18) вам легко його і збільшать, і зменшать за бажанням.

5. У різних точках продажу (навіть то ї ж фірми) присутні різні моделі і різні розміри. Тому якщо вам сподобалась певна модель. є шанси знайти її в іншій точці.

6. Де купити обручки в Києві:
- ТЦ. Городок на Петрівці (прт Московський 23)-великий вибір
- Метрополіс на Оболоні (Малиновського 12)
- Кюз (Ломоносова 18-19) - великий вибір, при тому в двох магазинах - різні моделі. (не розумію нащо так розкидати)
- Караван (Лугова 12)- те ж можна перевірити
- Квадрат - (Гната Юри)менший вибір і мало моделей(майже те ж саме, тому можна і не заїжати)

7. Магазин Перлина на Хрещатику (біля метро, зліва). Тут можна знайти заводи, яких немає в попередніх точках. Зокрема білоруський кристал, досить хороші вироби, на мою думку кращі ніж КЮЗ.
Є звісно ще купа точок, якщо маєте щось по рекомендувати - коментуйте.

Бажаю вам вдало і швидко вибрати обручки і довгого щасливого подружнього життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар