![](https://1.bp.blogspot.com/-e8f8uLeK2MM/XswzCKR4GcI/AAAAAAAAJLM/U1_2yJt2SZ8SqV1bBzMrPih1nuvmRFrRQCLcBGAsYHQ/s320/coffee-171653_960_720.webp)
- Без доступу кисню, так як він окислює зерна
- Подалі від світла - воно прискорює "старіння" кави. (Оптимальний час зберігання кави - до 10 днів, тобто чим свіжіша обжарка - тим краще)
- Без доступу вологи - кавові зерна поглинуть вологу і швидше окисляться.
- Подалі від тепла: кімнатна температура - це найкращий вибір.
Найкращий вибір для зберігання кави - спецільний контейнер, який забезпечує всі 4 пункти. На сайті Сoffeepard , наприклад, можна подивитись добірку найкращих контейнерів. А ще там можна розрахувати пропорцію води\ кави для необхідної міцності.
Немає коментарів:
Дописати коментар