26.05.20

Як правильно зберігати каву і не допустити передчасного окислення

Для найкращого заварювання кави, правильне зберігання дуже важливе. Є чотири основні правила зберігання кави:

  • Без доступу кисню, так як він окислює зерна
  • Подалі від світла  - воно прискорює "старіння" кави. (Оптимальний час зберігання кави - до 10 днів, тобто чим свіжіша обжарка - тим краще)
  • Без доступу вологи - кавові зерна поглинуть вологу і швидше окисляться.
  • Подалі від тепла: кімнатна температура - це найкращий вибір.

Найкращий вибір для зберігання кави - спецільний контейнер, який забезпечує всі 4 пункти. На сайті Сoffeepard , наприклад, можна подивитись добірку найкращих контейнерів.  А ще там можна розрахувати пропорцію води\ кави для необхідної міцності.

Немає коментарів:

Дописати коментар