11.03.13

Як зміцнити нігті. Красиві нігті. Shellac

В мене погано ростуть нігті і відростити ніяк не вдається, хоча я пробувала безліч засобів - результату мало. Недавно
я вдруге наростила нігті (акрил). Майстер у моєму місці переконала, що це найкращий і найміцніший матеріал. Що вам сказати: верхній шар нігтя спилюється, ніготь відрізняється від натурального, може дещо відлущуватись, плюс потрібна регулярна корекція. Власний ніготь відростає досить швидко і тоді нарощений ніготь виглядає не естетично: отже знову підпилювання і ядучий запах. Доречі "знімати" акриловий ніготь - процедура неприємна: шар акрилу просто спилюють і вам залишається тоненький, як тряпочка, власний нігтик. Яким і не почухаєшся ))

Зараз популярніший гель: він не так ядуче пахне, більш схожий на натуральний ніготь, але його теж "спилюють".
Сьогодні ходила в інший салон знімати акрил. Майстер запропонувала мені покриття Shellac (щось між гелем і лаком, лак тримається 14 днів і зміцнює власний ніготь).

Це чудо! Ефект неймовірний! Блискучі, акуратні  свої! нігті і лак дійсно не царапається! Супер! Згодом відпишусь як довго цей лак тримається. Заплатила за таке добро 150 грн (нарощення нігтів від 250, а в Києві від 400).

На всіх фото -Shellac, форма нігтів не дуже, так як після нарощених нігтів доводилось працювати з тим, що було :).

п.с. пройшов час і хотілось дещо додати.
Отож, враження про шелак - такі ж, нігті виглядають суперно. Але, даним способом ви їх навряд чи зміцните і "перевдягати" його доведеться кожні два тижні. Для зміцнення - пробуйте купуйте всі ті мазалки для нігтів, а основне !Увага! обов'язково при буквально кожному митті/пранні одягайте рукавички.

Немає коментарів:

Дописати коментар